Penyembuhan berpeluh Palms - The Natural Cara Terbukti untuk Hentikan Mereka Berpeluh tangan bagi yang baik!

Penyembuhan berpeluh Palms - The Natural Cara Terbukti untuk Hentikan Mereka Berpeluh tangan bagi yang baik!

Berjuta-juta orang mengalami berpeluh tangan yang berlebihan dan terdesak untuk menyembuhkan tapak tangan berpeluh. Ini bukan sahaja masalah fizikal tetapi mental juga kerana ia SAPS keyakinan diri anda dan kebolehan anda untuk berinteraksi secara sosial. Artikel ini akan menerangkan melampau berpeluh tapak tangan penawar, pembedahan dan Botox, dan apa yang alternatif semula jadi terbukti berada.

Botox
Dalam tahun-tahun kebelakangan ini terdapat peningkatan dalam Botox sebagai ubat untuk tapak tangan berpeluh. Ini melibatkan banyak suntikan kecil (tetapi menyakitkan) ke dalam tapak tangan anda. Botox tidak mempunyai kadar kejayaan yang tinggi Disadvantages- ini hanya sementara dan perlu dibuat semula setiap 3Untuk 6 bulan dan mahal

Pembedahan
Pembedahan yang dijalankan di bawah estetik am dan berkembang membuat incisions di belakang tulang rusuk memotong saraf simpatetik yang menghasilkan peluh di kawasan yang terjejas. Masa pemulihan adalah beberapa hari. Ini juga mempunyai kadar kejayaan yang tinggi Disadvantage- boleh menghasilkan berpeluh menengah di kawasan lain jadi bukannya menyelesaikan masalah ini ia cuma dipindahkan dan juga mahal.

Penawar semula jadi untuk tapak tangan berpeluh
Terdapat beberapa penawar semula jadi yang melibatkan bahan-bahan yang boleh didapati di sekitar rumah

Cuka
Gunakan ½ cawan cuka (putih adalah yang terbaik) menambah satu liter air, kacau dan rendam tangan anda init selama kira-kira 25 minit. Adakah ini setiap beberapa hari. Diberi amaran tangan anda akan berbau sedikit supaya meninggalkan banyak masa sebelum anda keluar

Teh
Teh adalah berat dalam asid tannic dan merupakan penawar semula jadi untuk tapak tangan berpeluh. Rebus satu liter air dengan 5 beg teh (teh sage berfungsi terbaik) selama 15 minit kemudian sejukkan sebelum merendam tangan anda untuk sekitar 25 minit, lebih lama mereka kembali bayangan gelap oren (jangan bimbang ia tidak merbahaya dan sementara ) Kelemahan. Rawatan di atas bekerja besar tetapi adalah sementara dan keperluan mengulangi.

Terapi iontophoresis
Ini adalah tanpa ragu-ragu menyembuhkan tetap terbaik tapak tangan berpeluh. Ia melibatkan merendam tangan anda di dalam air dan arus elektrik yang ringan diluluskan melaluinya. Ujian Amerika Persatuan Dermatologi lakukan baru-baru ini memberikan keputusan cemerlang.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar