Bahagian Empat - Penyembuhan Dunia

Bahagian Empat - Penyembuhan Dunia

Seperti segala-galanya dicipta di alam semesta, setiap manusia juga mempunyai keinginan untuk terus hidup. Manusia dan sistem yang tidak menyedari perkara ini berada di luar langkah dengan penciptaan. Sesiapa atau apa-apa yang menafikan hak orang lain untuk terus hidup menjadi faktor negatif dalam perkembangan alam semesta.

Terdapat kumpulan-kumpulan dan sistem yang wujud di dunia hari ini yang serupa dengan virus dan kuman. Falsafah mereka tidak muat ke dalam skim pembangunan yang harmoni. Mereka menjadi pemusnah kepada orang lain dan diri mereka sendiri.

Satu-satunya ubat untuk keadaan ini adalah untuk cuba untuk berkomunikasi keperluan untuk kerjasama bijak. Entiti ini perlu sedar potensi untuk aktiviti-aktiviti mereka untuk memusnahkan tuan rumah di mana mereka berusaha untuk hidup.

Proses komunikasi harus menjadi langkah pertama utama kami dalam membawa penyembuhan kepada dunia. Majoriti besar mesti bersetuju dengan prinsip ini "hidup untuk semua." Apabila ada orang-orang yang tidak bersetuju dengan prinsip ini, mereka mesti terpencil. Makan luar yang lain tidak memberi faedah kepada sistem.

Setiap orang individu di dunia layak suara yang berkesan yang menyokong beliau hidup. Mereka yang merasakan bahawa mereka perlu mempunyai kuasa untuk pintasan hak ini akan mewujudkan satu sistem luar biasa yang tidak akan lama hidup.

Kebimbangan utama bagi mereka yang akan membawa pembangunan kita perlu mewujudkan sistem yang akan mengangkat kita semua. Tanpa pemikiran penyembuhan, kita tidak akan berkembang maju.

Apabila anda perlu stabil, dan secara tetap, ulang dan menghayati ungkapan berikut. Ini adalah permintaan untuk alam semesta makro dan mikro.

Saya sedang mengakui anda dalam iman (menjalin hubungan ...)

Sila membantu badan saya dan saya: cinta, wujud bersama-sama dan bekerjasama dengan apa-apa atau orang yang masuk ke hadapan kami.

Saya perlindungan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar