Pemulihan Home Untuk berpeluh Palms - 3 Cara Benar-benar berkesan untuk mencegah berpeluh Palms

Pemulihan Home Untuk berpeluh Palms - 3 Cara Benar-benar berkesan untuk mencegah berpeluh Palms

Satu penyelidikan bebas Dianggarkan kira-kira 25% daripada penduduk dunia didiagnosis dengan keadaan berpeluh Palms. Yang berjumlah kira-kira satu perempat daripada penduduk supaya jangan malu dengan keadaan yang anda berada di dalam kerana ada lain-lain lagi seperti anda dan saya juga. Terdapat banyak ubat-ubatan rumah yang diketahui untuk tapak tangan berpeluh dan di sini adalah 3 cara benar-benar berkesan untuk mencegah tapak tangan berpeluh.

# 1. Rendam Tangan Anda Dalam Teh

Rebus kira-kira lima beg teh dalam satu liter air selama kira-kira 10 minit. Apabila penyelesaian menjadi sejuk, rendam tangan anda selama 20 hingga 30 minit setiap malam. Anda mungkin tidak tahu ini tetapi teh mengandungi asid tannic yang juga didapati dalam produk komersial seperti Ivy Kering, Zilactol dan Zilactin. Beg teh juga boleh diadakan di telapak selama 10-15 minit setiap hari untuk mengurangkan berpeluh tapak tangan untuk penyerapan.

# 2. Gosok Alkohol Untuk Palms

Rub Alkohol! - Rub alkohol (sebaik-baiknya dengan 40% larutan) di kedua-dua tapak tangan anda. Ia akan membantu menyerap kelembapan, meninggalkan tangan anda bersih dan sejuk. Dermatologi A telah mencadangkan Drysol, bagaimanapun ia boleh membuat kulit anda gatal sedikit untuk seketika tetapi ia pasti berbaloi.

# 3. Membawa beg kecil Rosin In Your Pocket

Membawa beg Gala kecil di dalam poket tangan kanan anda. Mereka boleh didapati di kebanyakan kedai-kedai barangan sukan di jabatan tenis. Ringkasnya tangan anda dalam poket dan beg genggaman anda Gala sebelum berjabat tangan. Ia perlu pastikan tangan anda kering sebagai Gala menyerap kelembapan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar